2012. január 25., szerda

Mayer István: Fel a netre, öregem! - Jelenlegi ára: 1 870 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén vásárolja meg a termékre! Fel a netre, öregem! A könyv listaára: 2200 Ft. Leírás:
A sorozat jelmondata lehetne akár az ismert sláger kezdősora is: Nem csak a húszéveseké a világ! Az idősek számára közérthető számítástechnikai ismereteket nyújtó széria előző kötete a Windows operációs rendszerrel, a World használatával, a digitális fényképezéssel, illetve a számítógép hardvereszközeivel ismertette meg a húszon jóval túl lévő, ám a korral haladni kívánó olvasókat. Az újabb kötet az internet világába invitálja az idősebbeket, ám ismét a minimális előismeretek feltételezése nélkül, a lehető legköznapibb nyelven. A kötet rövid bevezetőt nyújt a számítógép működéséről, a fontosabb építőelemekről, a hardver és szoftver fogalmáról, az információtárolás és -átadás módjáról, majd a szerző egészen a kályhától, pontosabban a konkrét géptől indítja el olvasóit. Kezdi a bekapcsolással, majd kezünkbe adja az egeret, elvezet az ablakhoz, és egy gyorsindítással - ha a helyes elérési útvonalra is ráléptünk - már rá is vethetjük magunkat a billentyűzetre, hogy fájlokat és könyvtárrendszereket hozzunk létre, hang-, kép- és videojátékokat mentsünk, nyomtassunk, böngésszünk, keressünk, letöltsünk, egyszóval elmerüljünk a világháló immár nem is oly átláthatatlan bugyraiban. Persze azért egy kis vírusvédelem nem árt, hogy útközben véletlen nehogy lefagyjunk. Aztán ha minden jól megy, az utolsó fejezet segítségével elérhetjük az internetes fórumokat, és elindulhatunk a kapcsolattartás egyéb lehetőségeinek útjain. A kislexikonnal és fogalommutatóval záródó kötet szemléltető ábrákkal egészül ki. Minden nagyobb és kisebb helyi általános gyűjtőkörű könyvtárba érdemes beszerezni. Idősebbek mellett jó szívvel ajánlható általános és középiskolás diákoknak is. ISBN: 978-963-545-500-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában vásárolja meg a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 870 Ft

Az aukció vége: 2012-01-27 19:16
. Mayer István: Fel a netre, öregem! - Jelenlegi ára: 1 870 Ft