2012. január 30., hétfő

Felkészülés a babavárásra - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

A sarkán megnyomódott (fotóztam! ) új könyv!
E praktikus formátumú, háromrészes, színes fotókkal illusztrált kézikönyv hasznos tanácsaival és kedves ötleteivel segít, hogy felkészülhessünk a várandósságra, a baba születésére és az első hónapokra. A három egymást kiegészítő egységet szakértők állították össze.
Az első rész a baba testi, szellemi fejlődésének stádiumait mutatja be, a második az anya és magzata igényeit taglaló, átfogó kézikönyv a terhesség és szülés időszakára. Rengeteg tanácsot ad többek közt az étrenddel, terhestornával, szüléssel, névválasztással kapcsolatban, valamint tájékoztat az esetlegesen felmerülő problémákról, általános kérdésekről.
A harmadik rész 36 gyönyörű, a babaszoba díszítésére szolgáló tárgyat és babaholmit mutat be, melyeknek segítségével a kicsi szobáját a nyugalom és a vidámság szigetévé varázsolhatjuk.
A(z) Felkészülés a babavárásra Könyv szerzője Lauren Floodgate, Joanna Trevelyan
Személyes átvétel Pécsen lehetséges, természetesen postázok is.
Az árut a leütést követő hét napon belül át kell venni, illetve az árát ki kell fizetni. Ellenkező esetben negatív értékelést adok a vevőnek. Kérem csak akkor licitáljon, ha ezeket a feltételeket elfogadja!


Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2012-02-03 11:00
. Felkészülés a babavárásra - Jelenlegi ára: 1 200 Ft